tr?id=5997766526951166&ev=PageView&noscript=1 Hotel De 14 Sterren - Restaurant met Italiaanse passie in het Texelse bos

label-geel Hotel De 14 Sterren - Restaurant met Italiaanse passie in het Texelse bos

Restaurant

Italiaanse passie in het Texelse bos

Als je logeert in de 14 Sterren slaap je op een van de mooiste plekken van Texel. Wil je ook graag lekker lunchen of dineren in deze geweldige omgeving? Reserveer dan je tafel bij onze buren van De Worsteltent. Dit restaurant voert een Italiaanse keuken vol passie. Je kunt er genieten van huisgemaakte pizza’s, pasta’s en heerlijke grillgerechten.

Sfeervolle ambiance

De Worsteltent is gevestigd in een sfeervolle 300 jaar oude boerderij en heeft een heerlijk beschutte tuin. De inrichting is een sfeervolle mix van mediterrane passie met Texelse nostalgie. In de keuken zwaait chef Gianni Leopardi de scepter. Op de kaart vind je klassiekers uit de meditaliano cuisine en originele gerechten die Gianni speciaal voor De Worsteltent heeft uitgedacht. Alle ingrediënten zijn vers en waar mogelijk wordt gebruikgemaakt van Texelse producten

Borrelen bij de buren

Het restaurant ligt letterlijk naast de 14 Sterren. Dat maakt het makkelijk om lekker in de namiddag op het terras aan de schuiven voor een borrel & bite of om ’s avonds nog even een drankje te doen. Niet alleen aan de gerechten wordt veel aandacht besteed. Op de uitgebreide wijnkaart vind je een mooie selectie topwijnen.

Meer weten over de openingstijden van De Worsteltent of een tafel reserveren? Hier vind je meer informatie. Je kunt ook bellen naar 0222-310288.

Blijf op de hoogte

Voor de laatste Texel tips een aanbiedingen meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Image
Image
Image
Image

Onze kamers

Restaurant De Worsteltent

Faciliteiten & services

Algemeen

Copyright  2022 14sterren.nl | Website: WEBJONGENS | Video en fotografie: Texelinformatie