tr?id=5997766526951166&ev=PageView&noscript=1 Hotel De 14 Sterren - Kamers

label-geel Hotel De 14 Sterren - Kamers

Heerlijk verblijf op een bijzondere plek

Er even tussenuit? Boek nu jouw Texelvakantie bij de 14 Sterren!

De kamer die bij jou past

Lekker een weekendje weg op Texel? Of blijf je voor een langere vakantie op Texel? Hotel de 14 Sterren heeft de kamer die bij je past. Elk met een eigen look and feel. Allemaal zijn ze comfortabel ingericht, met natuurlijke tinten, een grote Smart TV, Nespresso, waterkoker en koelkastje op de kamer en uiteraard een eigen badkamer met Ritualsproducten. De grootte en ligging zijn verschillend. We hebben tien kamers op de begane grond, zes terraskamers, twee pluskamers en twee ruime deluxe kamers, alle met eigen terras. Op de eerste verdieping hebben we twee ruime deluxe kamers en twee suites beschikbaar. Een aantal kamers heeft een bureautafel, waardoor ze prima geschikt zijn als je op locatie wilt werken. Er is snelle WIFI aanwezig. Een aantal 2-persoonskamers kan geschakeld worden, zodat een ruime familiekamer ontstaat met twee badkamers. Wil je overnachten met hond? Dat kan in een aantal kamers op de begane grond.

Ranking the stars (type kamers)

Welkom in hotel de 14 Sterren!

Zoek je een bijzondere overnachting op Texel? Welkom dan! We ontvangen je graag voor een weekendje Texel, een midweek onthaasten of een langere vakantie in of buiten het seizoen. In Hotel de 14 Sterren kom je letterlijk in een groene wereld terecht, waar je alle gelegenheid hebt om lekker te onthaasten en te genieten van elkaar. In de winter van 2022 heeft ons hotel een flinke make-over gehad. De kamers hebben mooie natuurlijke kleuren gekregen en een passende inrichting. Ervaar hoe heerlijk je slaapt als de nachten echt donker zijn. In de 14 Sterren geniet je onbezorgd van de nachtelijke duisternis. En natuurlijk ook van een hemels ontbijt en ongedwongen (atmo)sfeer! Heb je vragen over ons hotel of het doen van een boeking? De antwoorden op de meest gestelde vragen vind je hier.

Alles binnen handbereik

Heb je geen zin om kriskras het eiland over te gaan, maar wil je wel wat doen? In een straal van enkele kilometers rondom Hotel de 14 Sterren is genoeg te zien en te doen. Het Texelse dennenbos heeft een groot aantal wandelroutes over korte en lange afstanden. Via het bos kom je al snel in de duinen en bij het uitgestrekte Noordzeestrand. Strandpaal 15 ligt op 3,5 kilometer van het hotel. Prima op de fiets of wandelend te doen. Fietsen kun je via de receptie huren. Op enkele honderden meters afstand staat uitkijktoren Fonteinsnol. Een houten bouwwerk dat je uitzicht biedt over heel Texel. In de omgeving zijn diverse restaurants. Je kunt kiezen uit een eenvoudige maaltijd, maar ook op niveau dineren. Onze receptie geeft je graag insidertips! Lees hier meer over wat te doen op Texel.

Blijf op de hoogte

Voor de laatste Texel tips een aanbiedingen meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Image
Image
Image
Image

Onze kamers

Restaurant De Worsteltent

Faciliteiten & services

Algemeen

Copyright  2022 14sterren.nl | Website: WEBJONGENS | Video en fotografie: Texelinformatie