tr?id=5997766526951166&ev=PageView&noscript=1 Hotel De 14 Sterren - Informatie

label-geel Hotel De 14 Sterren - Informatie

Naar Texel?

Boek nu je verblijf in Hotel de 14 Sterren!

Over ons hotel

Hotel de 14 Sterren heeft begin 2022 een make-over gehad. We hebben de natuurlijke omgeving ook naar binnen gehaald. Met mooie rustige kleuren, heerlijke bedden en comfortabele stoelen en banken. Ons hotel is knus en kleinschalig. Daardoor is het een heerlijke plek om tot rust te komen. Via ons zusterbedrijf Woud (tegenover het hotel) bieden we je wat handige extra’s.

Inchecken zoals jij dat prettig vindt

We bieden onze gasten graag vrijheid bij het inchecken. Gewoon, aankomen wanneer het jou uitkomt, en naar je hotelkamer kunnen zonder je vooraf te hoeven melden bij de receptie. Dat is bij Hotel de 14 Sterren geen probleem. We zorgen ervoor dat alles is geregeld voor je komst. Vind je het fijner om persoonlijk in te checken?  Dan kan dat tijdens de openingsuren van de receptie van Woud. Daar checken we ook onze gasten van Hotel de 14 Sterren in.

Texelinformatie

Wil je meer weten over de omgeving? Vraag het aan onze medewerkers! Je zult al snel vertrouwd raken met de gezichten van ons team. Zij beantwoorden graag je vragen en geven tips om je vakantie op Texel nog leuker te maken. Krantje in de ochtend? Ook daarvoor kun je terecht bij de receptie van Woud.

Fietsen huren

Wil je een fiets of e-bike huren? Geen probleem! Voor onze hotel- en campinggasten hebben wij een aantal fietsen klaar staan. Voor je eigen elektrische fietsen hebben wij oplaadpunten bij het hotel beschikbaar. Je kunt je fietsen overdekt stallen. De fietsenberging is onbewaakt.

Laadpalen

Hotelgasten met een elektrische auto kunnen gebruikmaken van de twee laadpalen op het parkeerterrein van Woud. Als we (vooraf) in het bezit zijn van je kenteken, kunnen we je via kentekenherkenning toegang tot het terrein geven.

Hond mee in het hotel

Wil je je hond meenemen naar ons hotel? Dat kan. In een aantal kamers op de begane grond ben je van harte welkom met je viervoeter. Je huisdier (maximaal 1 hond) mag niet op de bedden en niet alleen in de kamer achterblijven.

Veelgestelde vragen over ons hotel

Ik heb net gereserveerd. Is mijn boeking nu definitief?

Wat fijn! We kijken uit naar je komst! De boeking is definitief zodra je de boekingsbevestiging via de mail hebt ontvangen. Meestal is dat binnen 12 uur nadat je hebt geboekt.

Staat je vraag er niet bij? Stuur ons gerust een mailtje: info@14sterren.nl

Blijf op de hoogte

Voor de laatste Texel tips een aanbiedingen meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Image
Image
Image
Image

Onze kamers

Restaurant De Worsteltent

Faciliteiten & services

Algemeen

Copyright  2022 14sterren.nl | Website: WEBJONGENS | Video en fotografie: Texelinformatie